Rólunk

Röviden cégünkről és a tevékenységünkről

Cégünk 2018. szeptemberében alakult közúti áruszállítás és szállítmányozási feladatok ellátására. Elsősorban építési anyagot szállítunk országos lefedettségű betonüzemek számára, illetve útépítési munkaterületekre és egyéb projektekhez. 2018-as évben a megrendelőktől kapott nagy mennyiségű fuvarfeladatokat alvállalkozók bevonásával teljesítettük, majd 2019-ben elkezdtük a saját kamionok beszerzését a megnövekedett fuvarigények gyors és pontos teljesítése érdekében.

Közúti áruszállítás és szállítmányozási feladatok ellátása mellett építési anyag (kavics, zúzottkő, homok) értékesítésével is foglalkozunk. Vállaljuk a bányákkal és értékesítőkkel történő egyeztetést.

Partnereink között tudhatjuk például a Duna-Dráva Cement Kft.-t, a CRH Magyarország Kft-t, a Csikli Kft.-t, a Reaszfalt Kft.-t, a Szatmári Malom Kft-t. Csak a 2018-as évben 3 hónap alatt több mint 25.000 tonna építési anyagot mozgattunk meg, közel 40 tehergépjármű bevonásával.

A fuvarfeladatok nagyobb részét alvállalkozók bevonásával teljesítjük, és mára már közel 60 tehergépjárművel látjuk el azokat. Ezek többnyire ömlesztett áruszállításra kialakított tehergépjárművek, amelyek az építési anyagok, illetve mezőgazdasági termények ilyen formában történő szállítására alkalmasak. Rendelkezünk 24 m3-55 m3 szállítási kapacitású nyergesvontatókból és félpótkocsikból álló járműszerelvényekkel.

Cégünkről
Elérhetőségek
Fuvarszervezés
Számlázás, iroda